Джелялов: Я не піду на окупантські вибори - в цьому мій протест

Джелялов: Я не піду на окупантські вибори - в цьому мій протест

Укрінформ
Перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов заявив, що не збирається йти на так звані вибори депутатів Держдуми РФ і цим вчинком висловлює свій протест.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я не піду на вибори! І це не бездіяльність! Це не лінь і не байдужість! У цьому акті і полягає мій вибір! Мій протест! Я не піду на вибори, оскільки влада, яку мене закликають обирати, продовжує переслідувати моїх співвітчизників і єдиновірців. Убиті і викрадені, десятками позбавлені свободи, ті, яких залякують і морально пригнічують", - написав Джелялов.

Крім того, підкреслює заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, на брехні, яку вселяють людям представники "цієї влади", не побудувати нового суспільства. 

"Я не піду на вибори, тому що мені неприємна та злочинна брехня, з якою судять моїх друзів і знайомих представники цієї влади. Брехня, яку з телеекранів продовжують вселяти людям різні керівники, їхні заступники, чиновники і кандидати. На цій брехні не побудувати ні нового суспільства, ні нової влади", - заявив Джелялов.

Він вважає, що влада, яка організовує вибори у Криму, хоче лише використати його співвітчизників.

"Я не піду на вибори, оскільки не хочу брати участь у протиправних діях. Весь світ визнає Крим частиною України, відповідно, проведення виборів у Криму до російського парламенту є нелегітимним. Я не піду на вибори, тому що це не моя влада, це НЕ МОЯ країна. "Єдина Росія" або ПАРНАС, ЛДПР або Яблуко - вибирати росіянам, але не мені. Я не піду на вибори, тому що мій голос, як і голоси тисяч моїх співвітчизників, ця влада не чує і не хоче почути. Вона лише хоче їх використати", - написав Джелялов і резюмував: "Я не піду на вибори... Я свій вибір зробив. А ви?".

Як повідомляв Укрінформ, Україна закликає міжнародне співтовариство не визнавати результати запланованих на 18 вересня 2016 року виборів до Держдуми Росії, з огляду на те, що Кремль вирішив проводити їх і на території окупованого українського Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-