Справа Чийгоза: «потерпілий» розповів про аксьоновських провокаторів

Справа Чийгоза: «потерпілий» розповів про аксьоновських провокаторів

Укрінформ
На суді над заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом відновилися допити «потерпілих».

Про це адвокат Микола Полозов повідомляє в своєму Twitter.

«Перший потерпілий – Нестеров Денис Миколайович. Член «народного ополчення» з 23.02.14. У партії «Русское единство» з 2010. Підтвердив, що глава партії Аксьонов керував народним ополченням. Напередодні 26.02 членам «Русского единства» повідомляли, що готуються провокації і захоплення Верховної Ради АРК. 23.02 на партійному зібранні Аксьонов закликав членів партії записуватися до «самооборони». За свідченнями Нестерова, роти «самооборони» організовано шикувалися і діяли 26.02.14. У свідченнях потерпілий Нестеров повідомив про провокаторів з боку «проросійського мітингу», – повідомляє Полозов.

До обіду розпочався допит наступного потерпілого. Це – Петровський Юрій Леонідович, голова громадської організації «Русские Тавриды».

Як повідомляв Укрінформ, т. зв. Верховний суд Криму виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року. 20 липня суд продовжив арешт до 8 жовтня трьом фігурантам «справи 26 лютого» – Ахтему Чийгозу, Мустафі Дегерменджи і Алі Асанову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-