Чубаров закликав кримчан не

Чубаров закликав кримчан не "вляпатися" в окупантскі вибори

Укрінформ
Народний депутат, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав жителів окупованого півострова бойкотувати майбутні вибори в Держдуму РФ.

Про це він заявив у Фейсбуці.

"Кремлівські правителі і їх поплічники в Криму, усвідомлюючи невідворотність покарання за скоєні раніше злочини, намагаються втягнути громадян України – жителів тимчасово окупованого Криму, у співучасники нових злочинів, які ними готуються", - пише Чубаров.

За його словами, "участь жителів Криму у виборах депутатів Державної Думи РФ, незаконно проводимих Росією 18 вересня 2016 року на території тимчасово окупованого Криму, за задумом російських окупантів, дозволить їм стверджувати, що, мовляв "кримчани знову підтвердили свій вибір".

"Зрозуміло, що на Заході нікого не вдасться провести, але жителі Криму, які піддалися на всілякі хитрощі російських окупантів та їхніх поплічників, можуть потрапити в неприємні ситуації, які випливають із вимог чинного законодавства України та логіки міжнародних санкцій", - попереджає Чубаров.

Глава Меджлісу заявив: "У Росії, країні-окупанті, немає діючих правових норм, щоб притягнути до відповідальності громадянина, бойкотуючого вибори. Відповідно, всім, хто встиг вже "вляпатися" у виборчі комісії, радимо негайно їх покинути".

"18 вересня 2016 року всіх громадян, що досягли виборчого віку і проживають у Криму, закликаємо бойкотувати "вибори", що проводяться окупантами", - написав Чубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-