ФСБшник відвіз Умерова у психіатричний стаціонар – Джелялов

ФСБшник відвіз Умерова у психіатричний стаціонар – Джелялов

Укрінформ
У четвер, 18 серпня, вранці співробітник ФСБ забрав заступника голови Меджлісу кримських татар Ільмі Умерова з лікарні у Сімферополі й відвіз у дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для проведення примусової судово-психіатричної експертизи.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Меджлісу Нариман Джелялов.

"Ільмі Умерова помістили у дев'яте відділення стаціонарної судово-психіатричної експертизи для осіб, що не перебувають під вартою. Згідно з табличкою на вході, сюди дозволено відвідування родичам і дозволено передачі", - написав Джелялов.

Як повідомлялося раніше, на так званому суді за клопотанням ФСБ про проведення судово-психіатричної експертизи заступникові голови Меджлісу кримськотатарського народу Умерову стало погано і його помістили у лікарню. Після цього суддя винесла ухвалу про задоволення клопотання - усупереч закону, за відсутності звинуваченого.

Хоча лікарі наполягали на тому, що хворий має залишатися у лікувальному закладі не менше 10 днів, сьогодні адвокат Микола Полозов повідомив, що Умерова хочуть перевести в психіатричний стаціонар.

Умерова безпідставно звинувачують у публічних закликах до порушення територіальної цілісності РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-