Судилище над Чийгозом: потерпілий відповідає

Судилище над Чийгозом: потерпілий відповідає "не знаю" і "не пам'ятаю"

Укрінформ
На суді над заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом потерпілий Соловйов знову заявляє, що нічого не пам'ятає.

Про це написав у Твіттері адвокат Микола Полозов.

"Триває допит потерпілого Соловйова. На більшість запитань відповіді "не знаю" і "не пам'ятаю", - написав Полозов.

Чийгоза тримають у застінках ФСБ в окупованому Криму з 29 січня 2015 року. У сфальсифікованій кримінальній справі про масові заворушення під час мітингу 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради Криму проходять шестеро обвинувачених. Трьох з них - Ахтема Чийгоза, Мустафу Дегерменджи й Алі Асанова тримають у СІЗО-1 Сімферополя, а ще троє - Ескендер Кантемір, Арсен Юнусов і Ескендер Емірвалієв чекають вироку вдома, їх взяли на поруки. У Росії правозахисний центр «Меморіал» визнав політв'язнями фігурантів «справи 26 лютого», яких тримають під вартою, - Ахтема Чийгоза, Алі Асанова і Мустафу Дегерменджи.

Як повідомляв Укрінформ, так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року. 20 липня суд продовжив арешт до 8 жовтня трьом фігурантам справи "26 лютого" - Чийгозу,  Дегерменджи й Асанову.

На минулому засіданні потерпілий у справі Чийгоза Анатолій Соловйов також нічого не пам'ятав, його свідчення просто зачитувалися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-