"Потерпілі" у справі Чийгоза обвинуваченого не бачили - Полозов

Укрінформ
Володимир Косарев, який проходить як потерпілий у справі Ахтема Чийгоза, 26 лютого 2014 року обвинуваченого не бачив і нічого зрозумілого по суті сказати не може.

Про це заявив адвокат Микола Полозов.

"Косарев по суті запитання нічого пояснити не може. Чийгоза він не бачив. Про те, що хтось керував кимось, він сказав, що "може бути, керував", - сказав Полозов.

Іще один нібито потерпілий - Анатолій Соловйов - заявив, що не бачив обвинуваченого, але все одно вважає його винним.

"Наступний потерпілий Соловйов Анатолій Олексійович. Цитата: "Я нічого не знаю і нічого не бачив, але вважаю Чийгоза винним!" - зазначив Микола Полозов.

Як уже повідомлялося, Чийгоза тримають у застінках ФСБ в окупованому Криму з 29 січня 2015 року. У сфальсифікованій кримінальній справі про масові безпорядки під час мітингу 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради Криму проходять шестеро обвинувачених. Трьох з них - Ахтема Чийгоза, Мустафу Дегерменджі і Алі Асанова - тримають в СІЗО-1 Сімферополя, ще троє - Ескендер Кантемір, Арсен Юнусов і Ескендер Емірвалієв чекають на вирок вдома, їх узяли на поруки.

Так званий Верховний суд Криму виділив справу Ахтема Чийгоза в окреме провадження. Чийгозу інкримінують організацію масових заворушень  біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-