Російські війська закрили виїзд з Криму

Російські війська закрили виїзд з Криму

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська призупинили пропускні операції навпроти КПВВ «Чонгар».

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«Таким чином наразі в контрольних пунктах в'їзду-виїзду, шо на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, ситуація ускладнилася. Контрольні органи країни-окупанта оформлюють лише тих осіб, які прямують на тимчасово окупований півострів, і  лише у КПВВ «Чаплинка»», - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ також зазначили, що повністю заблокованим залишається  контрольний пункт «Каланчак», де окупанти не здійснюють пропуск осіб та транспортних засобів в обидва боки.

Як повідомлялося, російські служби в окупованому Криму повністю зупинили пропуск транспорту і пішоходів через свій пункт пропуску навпроти КПВВ "Каланчак" та обмежили пропуск транспорту і пішоходів на іншому пункті пропуску навпроти КПВВ "Чаплинка". В результаті, у вівторок зранку неподалік КПВВ "Каланчак" у черзі знаходилися близько 40 автівок, які очікували тут на можливий в'їзд до Криму.

На території Херсонщини на адмінмежі з Кримом розташовані три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) і "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-