На КПП

На КПП "Каланчак" зупинили авто з коноплею та набоями

Фото
Укрінформ
В контрольному пункті «Каланчак» за допомогою службового собаки Лерт співробітники Держприкордонслужби виявили у громадянина України наркотичну речовину.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Під час проходження прикордонно-митного контролю мешканець Київщини помітно нервував, а службовий собака спрацював на його транспортний засіб "BMW". В результаті прийнятого рішення про поглиблений огляд прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили в "бардачку" пакетик з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо - коноплею", - повідомляють у відомстві.

Також, сьогодні вночі, у цьому ж контрольному пункті виявлено у авто Opel, що прямував з Криму, мисливські набої. За допомогою службового пса, прикордонники та представники фіскальної служби поглиблено оглянули транспортний засіб, яким керував мешканець Миколаївщини. В результаті, у підлокітнику автівки між сидінням водія та пасажира виявили 5 набоїв до гладкоствольної зброї.

В обох випадках громадян разом із виявленими забороненими до переміщення набоями та наркотичною сировиною передано співробітникам Національної поліції для проведення слідчих дій.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-