Новий «окупант» у Криму: Сімферополь заполонила наркореклама

Новий «окупант» у Криму: Сімферополь заполонила наркореклама

Укрінформ
У Криму силовим структурам, зайнятим глобальною проблемою "тероризму", ніколи звернути увагу на роздруковану на фасадах будинків і навіть сміттєвих баках рекламу синтетичного наркотика нового покоління "соль".

Про це йдеться в сюжеті Чорноморської телерадіокомпанії.

"Столицю Криму - Сімферополь заполонила реклама "солі" - важкого синтетичного наркотика. В усіх районах міста можна побачити численні трафаретні відбитки з написом "Соль" та адресою сайту або месенджера в соцмережі. Смертельний наркотик викликає звикання після першої ж дози і, як правило, повністю руйнує психіку людини", - йдеться в матеріалі Чорноморської телерадіокомпанії.

За словами жительки будинку, на якому роздруковані трафарети з рекламою наркотика, цими днями молодий чоловік фотографував фасад будинку, ймовірно, з метою "відзвітувати" про виконану роботу "менеджера".

А тим часом, надії на лікування після вживання важкого синтетичного наркотика не завжди виправдовуються і за строками воно займає значно більше часу, ніж при героїновій залежності.

В інтерв'ю ЧТРК молоді хлопці поділилися своєю думкою, що рано чи пізно реклама на фасадах сімферопольських будинків може спрацювати і хтось обов'язково зателефонує за зазначеним номером або вийде на сайт рекламодавців.

Фото: qha.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-