Дружина Чийгоза боїться за своє життя

Дружина Чийгоза боїться за своє життя

Укрінформ
Ельміра Аблялімова, дружина заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза, вважає, що її життю загрожує небезпека: вночі в її двір у Бахчисараї проникли невідомі.

Про це Аблялімова написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Учора вночі 16 червня 2016 року о 22.40 невідомі люди проникли на територію мого двору. Завдяки тому, що сусіди проходили повз і випадково побачили людей і автомобіль, що стоїть недалеко, і підняли шум, невідомі дуже швидко втекли. Враховуючи, що в Криму викрадають людей, зовсім нещодавно була згвалтована і вбита дівчина, вважаю, що моєму життю загрожує небезпека", - повідомила вона.

Аблялімова не вірить, що "правоохоронні органи" окупованого Криму зможуть захистити її. "Сьогодні готуватиму заяви в Слідчий комітет і ФСБ. Як убезпечити себе, я не знаю", - зазначила вона.

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз з 29 січня 2015 р. знаходиться у катівнях ФСБ. Його разом з іншими кримськотатарськими активістами звинувачують в "організації масових заворушень" 26 лютого 2014 р. Тоді під стінами Верховної Ради Криму відбулися мітинги противників і прихильників приєднання Криму до Росії, в ході яких постраждало 79 осіб, а двоє загинуло.

Фото: ru.krymr.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-