У Києві презентували нове «Кримське слово»

У Києві презентували нове «Кримське слово»

Укрінформ
В Укрінформі відбулася презентація нової газети «Кримське слово», яка є спільним проектом Міністерства оборони України, журналістів видань «QHA», «Крим.Реалії» та «Херсон Онлайн».

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики. 

«Випуск газети пов’язується з інформаційною деокупацією Криму. Цільовою аудиторією газети є мешканці Криму та Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Як зазначила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова, газета «Кримське слово» є спільним проектом Міністерства оборони України, журналістів видань «QHA», «Крим.Реалії» та «Херсон Онлайн». Збирає матеріал та друкує Наталя Ткачук – випусковий редактор газети «Народна армія». Міністерство інформаційної політики підтримує цей проект.

Головний редактор «QHA» Гаяна Юксель повідомила, що завдання журналістів полягає у відображенні реальних подій у Криму без замовчування, не змінюючи їх, об’єктивно та неупереджено висвітлюючи реалії.

За словами кримського журналіста «Крим. Реалії» Олександра Янковського, газета міститиме основну інформацію для тих, хто не має можливості постійно перебувати у мережі Інтернет, переглядати телевізійні передачі або збирати інформацію у радіоефірі.

На сьогодні вже готується до випуску 2-й номер «Кримського слова».

Тираж газети - 20000 примірників, 8 шпальт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-