Кримські окупанти брязкають зброєю біля материка

Кримські окупанти брязкають зброєю біля материка

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало провокаційні дії Росії на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та поблизу кордонів України.

Про це повідомляє головне управління розвідки МОУ.

"Продовжуються провокаційні заходи бойової підготовки збройних сил Російської Федерації поблизу кордонів України та на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим", - йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначають, що з 15 квітня на полігоні у районі мису Опук (65 км на схід від н.п.Феодосія) проводиться тренування з управління ракетними ударами та вогнем артилерії з бойовою стрільбою артилерійських підрозділів з'єднань та частин берегових військ ЧФ ЗС РФ б. У них беруть участь понад 800 військовослужбовців та 200 одиниць військової техніки зі складу 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь), 8 (артилерійського полку (Сімферополь), 126 окремої бригади берегової оборони (Перевальне), 15 окремої берегової ракетно-артилерійської бригади (Севастополь) Берегових військ ЧФ РФ. Контроль за проведенням заходів здійснює командувач ЧФ РФ адмірал О.Вітко.

Окрім цього, 11-15 квітня 2016 року на військовому полігоні у районі н.п.Афанасїївка (Дубоссарський р-н., 10 км від державного кордону України) проведено тактичне навчання з бойовою стрільбою збройних формувань самопроголошеної Придністровської Молдавської Республіки. У них брали участь близько 400 військовослужбовців зі складу 1 (Тирасполь), 2 (Бендери), 3 (Рибниця) та 4 (Дубоссари) окремих мотострілецьких бригад, 1 окремої артилерійської зенітної бригади (Тирасполь) та 1 окремого танкового батальйону (Володимирівка).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-