Суд про заборону Меджлісу продовжиться 25 квітня

Суд про заборону Меджлісу продовжиться 25 квітня

Укрінформ
Суд продовжить розгляд позову про визнання Меджлісу кримськотатарського народу екстремістською організацією і заборону її діяльності на території Російської Федерації 25 квітня.

Про це Меджліс повідомив у Фейсбуці.

Зокрема зазначається, що сьогодні, 15 квітня, у Верховному суді Республіки Крим відбулося чергове судове засідання за позовом так званої прокуратури Криму про визнання Меджлісу екстремістською організацією і заборону його діяльності. З боку захисту у засіданні взяли участь адвокати Джеміль Темішев, Марина Агальцова і Еміль Курбедінов.

Джеміль Темішев подав скаргу на відмову суду з приводу його клопотання про залучення в якості зацікавлених осіб голів регіональних меджлісів. У зв'язку з відсутністю рішення за даною скаргою адвокат виступив з клопотанням про зупинення провадження по справі. Проти задоволення клопотання виступили представники прокуратури, а також представники Мін'юсту та Держкомнацу Криму.

Після наради суд ухвалив рішення відмовити в задоволенні цього прохання.

"В ході засідання прокуратура попросила долучити до справи низку документів. Для ознайомлення з ними, а також у зв'язку з відсутністю на території півострова головного відповідача - першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла судове засідання перенесли на 25 квітня", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-