Російські служби повністю відновили пропуск автівок у Крим (розширено)

Російські служби повністю відновили пропуск автівок у Крим (розширено)

Укрінформ
Російські служби пізно ввечері у середу відновили пропуск через свій контрольний пункт навпроти українського контрольного пункту в'їзду-виїзду "Каланчак" транспортних засобів, що зареєстровані на материковій частині України і прямували у Крим.
Російські служби у середу пізно ввечері відновили пропуск через свій контрольний пункт навпроти українського контрольного пункту в'їзду-виїзду "Каланчак" транспортних засобів, що зареєстровані на материковій частині України і прямували у Крим.
Про це кореспонденту Укрінформу повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України з питань взаємодії із засобами масової інформації Максим Сорока.
"У середу близько 20.30 російськими службами було розпочато пропуск автомобілів на територію Криму через свій контрольний пункт, що знаходиться навпроти українського контрольного пункту "Каланчак". Таким чином, рух транспортних засобів, зареєстрованих на материковій частині України, в бік тимчасово окупованого Криму, що був призупинений у середу на російських контрольних пунктах навпроти українських КПВВ "Чонгар" і "Каланчак", відновлено", - повідомив Сорока.
Як повідомляв Укрінформ, у середу на адмінмежі Херсонщини з Кримом на пропускних пунктах, де перебувають російські окупаційні служби вийшла з ладу митна електронна система даних. Через це на російських контрольних пунктах, що знаходяться навпроти українських КПВВ "Чонгар" і "Каланчак", було припинено пропуск на тимчасово окуповану територію Криму транспортних засобів, що зареєстровані на материковій частині України. Після 17.00 російські служби почали пропускати в Крим автівки, що прямували на півострів через КПВВ "Чонгар". Що ж пропускного пункту російських служб навпроти українського КПВВ "Чаплинка", то там працювали у середу штатному режимі.
Довідково. На території Херсонщини на адмінкордоні з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) і "Чонгар" (Генічеський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-