У Мелітопольській телекомпанії назвали технічною помилкою сюжет з картою України без Криму

У Мелітопольській телекомпанії назвали технічною помилкою сюжет з картою України без Криму

Укрінформ
У Мелітопольській телекомпанії «МТВ-плюс» пояснюють сюжет, в якому було показано карту України без Криму, технічною помилкою. 
У Мелітопольській телекомпанії «МТВ-плюс» пояснюють сюжет, у якому демонстувалася карта України без Криму, технічною помилкою. 
Про це в ексклюзивному коментарі Укрінформу сказав директор ТРК Олег Шостак.
«Нині ми готуємо лист у Міністерство інформаційної політики, де йдеться, що в сюжеті, в якому була показана карта України без Криму, припустилися технічної помилки. Це ні в якому разі не злий намір, а чисто людський фактор. У передачі йшлося про те, що Україна зіскочила з газової голки Росії. Для наочності показувалися області, які обійшлися без російського газу...  Хочу запевнити глядачів, що колектив нашої телерадіокомпанії вважає Крим невід'ємною частиною України», - наголосив Шостак.
Нагадаємо, цей сюжет викликав обурення телеглядачів. 
Радник міністра інформаційної політики України з питань Криму Еміне Джеппар заявила, що «ми надішлемо офіційного листа від міністерства на адресу редакції телеканалу з проханням пояснити, чому була показана така карта. Також у листі вимагатимемо повернути Крим на карту України». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-