На Донеччині Сили оборони знищили російські системи «Тор» і «Солнцепьок»

На Донеччині Сили оборони знищили російські системи «Тор» і «Солнцепьок»

Укрінформ
На Таврійському напрямку Сили оборони за добу знищили 312 російських загарбників а також уражені 26 одиниць техніки, зокрема зенітно-ракетний комплекс "Тор" і важку вогнеметну систему ТОС-1А "Солнцепьок".

Як передає Укрінформ, про це командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

"В операційній зоні ОСУВ “Таврія” за минулу добу ворог завдав 33 авіаційні та три ракетних удари, 99 ударів дронами-камікадзе, вчинив 61 бойове зіткнення та 1127 обстрілів, в тому числі три скиди з БпЛА боєприпасів із хімічною речовиною", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Сили оборони за два роки повномасштабної війни знищили 409 010 загарбників

Українські війська продовжують ведення оборонної операції та проводять активні дії на визначених напрямках.

Загальні втрати росіян за добу становлять 312 осіб та 26 одиниць озброєння і техніки, не враховуючи БПЛА. Зокрема це три танки, шість бойових бронемашин, сім артсистем, одна РСЗВ, один засіб ППО, шість автомобілів та дві одиниці спецтехніки. Нейтралізовано або знищено 281 БПЛА різних типів.

Читайте також: На Донецькому напрямку росіяни перегруповують війська і підтягують резерви - Тарнавський

"Серед ураженої і пошкодженої техніки противника - ЗРК “Тор” та важка вогнеметна система ТОС-1А “Солнцепьок” - на Донеччині; три квадроцикли на додачу до танків і ББМ - на Запорізькому напрямку", - зазначив Тарнавський.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 24 лютого 2024 року ліквідували близько 409 тисяч 010 російських загарбників, зокрема 770 осіб – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-