Загарбники вночі поцілили у парковку біля аеропорту та центр Харкова

Загарбники вночі поцілили у парковку біля аеропорту та центр Харкова

Укрінформ
У Харкові росіяни вночі поцілили ракетами в автомобільну парковку біля аеропорту та в дорогу на вул. Римарській, в центрі міста. Постраждалих немає.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Харкова Ігор Терехов, передає Укрінформ.

"Що стосується нічного обстрілу. Один “приліт” прийшовся на автомобільну парковку біля аеропорту. Другий - на одну з центральних вулиць міста, Римарську", - зазначив він.

За словами Терехова, на Римарській жодних військових обʼєктів немає, лише школа, театр, офісні та житлові будівлі. Ракета влучила в дорогу, перебито водогін, у навколішніх будинках повибивало шибки, пошкодило пʼять автомобілів.

Щодо ситуації з перебитим аміачним газогоном мер зауважив, що ДСНС перевірили вміст цього газу у повітрі Купʼянська - все в межах норми. Тож ані Купʼянську, ані тим більше Харкову немає чого хвилюватися.

Читайте також: Ракетний обстріл Харкова: зафіксовані прильоти у двох районах

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові пізно ввечері 5 червня пролунали щонайменше три вибухи. Згодом стало відомо, що РФ завдала ударів по Шевченківському та Слобідському районах міста.

У Куп‘янському районі Харківської області російська армія пошкодила трубопровід з аміаком, унаслідок чого відбулася розгерметизація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-