Резніков у Сінгапурі обговорив із міністрами оборони США та Канади підтримку України

Резніков у Сінгапурі обговорив із міністрами оборони США та Канади підтримку України

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков у межах участі у безпековому форумі "Діалог Шангрі-Ла" у Сінгапурі обговорив з міністрами оборони США та Канади подальшу підтримку України.

Про це очільник оборонного відомства повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

"Я був радий зустрітися з моїм американським колегою і великим другом міністром оборони Ллойдом Остіном III в кулуарах форуму "Діалог Шангрі-Ла". Українсько-американське партнерство міцне. Ми продовжимо працювати задля забезпечення перемоги України та відновлення миру в Європі", - написав очільник МОУ.

Читайте також: Німеччина може додати до коаліції винищувач Eurofighter - Резніков

Він також поінформував про зустріч із канадською колегою Анітою Ананд.

"Ми обговорили ситуацію на фронті, наш майбутній контрнаступ та підготовку українських солдатів. Пані Ананд підтвердила, що Канада продовжуватиме підтримувати Україну в досягненні перемоги у цій війні та допомагатиме у відновленні. Канада рада приєднатися до танкової коаліції і натхненна нашою рішучістю захистити себе. Кожен день нашої спільної роботи наближає перемогу", - написав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, у Сінгапурі 2 червня розпочинається масштабний безпековий форум "Діалог Шангрі-Ла", на якому розв’язана РФ війна проти України буде однією з головних тем. За даними організаторів, у форумі візьмуть участь понад 600 представників із 49 держав.

Українську делегацію на форумі очолює міністр оборони Олексій Резніков.

Фото: Олексій Резніков, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-