Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області

Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області

Укрінформ
31 травня, 14:30 - брифінг на тему: «Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Олександр Хорунжий - пресофіцер ДСНС України.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/українською та англійською мовами.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

Від початку повномасштабного вторгнення загинуло 74 рятувальників - ДСНС

Внаслідок вторгнення Російської Федерації з 24 лютого 2022 року загинули 74 співробітники ДСНС.

Про це під час брифінгу в Укрінформі на тему: «Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області» повідомив пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий.

“Внаслідок вторгнення Російської Федерації з 24 лютого 2022 року 74 співробітники ДСНС загинуло і 235 було травмовано”, - сказав Хорунжий.

Він зазначив, що пожежно-рятувальні частини постійно піддаються ракетним ударам та обстрілам Російської Федерації.

“Нещодавно це було на Донеччині, у Дніпрі. Це відбувалось на Харківщині, Київщині, Херсонщині. Це відбувається зараз постійно. Ми не розуміємо чому і навіщо це робити”, - підкреслив пресофіцер ДСНС.

Хорунжий додав, що всі злочини Росії фіксуються і вся ця інформація передається міжнародним організаціям.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вночі 22 травня обстріляли у Дніпрі аварійно-рятувальну частину ДСНС, постраждав рятувальник.

У Києві та області під час останніх атак було пошкоджено 237 об'єктів - ДСНС

У період з 26 по 31 травня у Києві та області рятувальники виявили 112 локацій падіння уламків збитих ворожих боєприпасів, залишків ракет і безпілотників, які спричинили пошкодження 237 об'єктів.

Про це під час брифінгу в Укрінформі на тему: "Атака на Київ: наслідки масованого обстрілу центру столиці та області" повідомив пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий.

“У період з 26 по 31 травня у Києві та області працівники ДСНС виявили 112 локацій падіння уламків збитих ворожих боєприпасів, залишків ракет, безпілотників, які спричинили пошкодження 237 об'єктів: понад 100 - у Києві, 130 - у Київській області”, - сказав Хорунжий.

Крім того, ДСНС ліквідувала 15 пожеж, зокрема 10 - у Києві і 5 - у Київській області.

За його словами, за цей період ДСНС зафіксувала понад 800 атак на населені пункти в 13 областях та місті Києві. Працівники служби здійснили 785 виїздів, у ході яких врятували 11 осіб та ліквідували 53 пожежі.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 30 травня РФ вчинила четверту за дві доби повітряну атаку на Київ. У різних районах міста на обох берегах зафіксовано падіння збитих безпілотників.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-