Інтенсивність російських обстрілів у березні зросла на 11% - прикордонники

Інтенсивність російських обстрілів у березні зросла на 11% - прикордонники

Укрінформ
Спільно з іншими підрозділами Сил оборони прикордонники протягом березня брали участь у понад 900 бойових зіткненнях з агресором.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

«Протягом березня прикордонники витримали понад 1800 обстрілів, які здійснював ворог по позиціям наших військовослужбовців. Їх інтенсивність у порівнянні з попереднім місяцем збільшилася на 11%. Спільно з іншими підрозділами прикордонники протягом березня брали участь у більш ніж 900 бойових зіткненнях з агресором. Також у ході спільних дій знищено значну кількість живої сили противника та ворожої техніки», - повідомив Демченко.

За його словами, атаки ворога українські військовослужбовці постійно відбивають на Авдіївському, Лиманському та Бахмутському напрямках. На останньому ворог продовжує концентрувати свої найбільші наступальні спроможності попри значні втрати. Окупанти намагаються використовувати тактику виснаження та тотального руйнування.

Читайте також: Понад 300 обстрілів за місяць: Демченко розповів про атаки рф на три прикордонні області

Особливо речник відзначив ефективні дії груп аеророзвідки прикордонних підрозділів, які не лише нищать ворога, а й корегують вогонь артилерії по позиціях противника.

Виконуючи бойові завдання прикордонники діють за єдиним задумом Генерального штабу, підкреслив Демченко.

Як повідомляв Укрінформ, підрозділи Держприкордонслужби у складі Сил оборони сьогодні вночі відбили «мʼясний штурм вагнерівців», зокрема було знищено 29 загарбників, поранено – понад 40.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-