В Одесі через знеструмлення немає тепла та води

В Одесі через знеструмлення немає тепла та води

Укрінформ
Внаслідок російських атак по об'єктах критичної інфраструктури та відсутності електроенергії в Одесі було призупинене тепло- та водопостачання. В «Укренерго» обіцяють розв'язати проблему з електрикою в найближчі кілька днів.

Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов, передає Укрінформ із посиланням на Громадське.

«Якщо ситуація не покращиться, підвіз води в усі райони міста буде здійснюватися спеціалізованими машинами», - зазначив він.

За словами Труханова, наразі в Одесі працює оперативний штаб. Усі співробітники ДТЕК, «Інфоксводоканалу» та комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Також у місті є «Пункти незламності», де можна зігрітись та підзарядити гаджети, додав мер.

Читайте також: В Одесі знеструмлені всі насосні станції - місто без води і тепла

Тим часом глава «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону заявив, що перша подача електроенергії до Одеси очікується за резервними схемами ввечері 5 грудня, і далі ця потужність по черзі передаватиметься між групами споживачів. Він пояснив, що насамперед триває підключення критичної інфраструктури.

«Загалом цю проблему ми вирішимо у найближчі кілька днів», - зазначив Кудрицький.

Читайте також: Загарбники обрали для атаки пік морозів, наслідки планується ліквідувати за 1-2 дні — Укренерго

Як повідомлялося, 5 грудня російські війська завдали по Україні чергового масованого удару. За даними Повітряних сил ЗСУ, ворогом були запущені понад 70 ракет. Більш ніж 60 з них збили Сили оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-