Частину ракет росія відправляє для ударів по Україні просто з конвеєра – розвідка

Частину ракет росія відправляє для ударів по Україні просто з конвеєра – розвідка

Укрінформ
рф вже використовує стратегічний запас за деякими видами озброєння, а частину ракет для ударів по Україні відправляє прямо із заводу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За даними воєнної розвідки України, ворог вже використовує стратегічний запас за деякими видами озброєння, а також ракети, виготовлені цього року, зокрема в серпні. Це говорить про те, що деякі ракети йдуть на застосування прямо з конвеєра. Наскільки їх вистачить, багато залежить від виробництва. Так, воно впало порівняно з довоєнним періодом. Але, на жаль, рф за рахунок того, що обходить економічні санкції, ще здатна випускати певну кількість крилатих ракет та іншого озброєння, яке використовується проти нашої держави", – сказав представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький.

Зазначається, що упродовж двох місяців росія вивозила артилерійські боєприпаси 122 мм і 152 мм з білорусі. Крім того, за даними воєнної розвідки, тривають перемовини рф з іншими країнами щодо постачання боєприпасів, ракетного озброєння до РСЗВ "Смерч" та "Ураган", яких у неї дефіцит, а також перемовини рф з Іраном щодо поповнення запасів балістичних ракет.

Скібіцький додав, що існують відповідні проєкти угод між цими країнами, але на сьогодні постачання такого озброєння не зафіксовано.

Читайте також: Ворог вдарив по Вільнянську ракетами С-300

Як повідомлялося, за даними Міністерства оборони Великої Британії, після масованих атак по Україні росія майже вичерпала поточний запас іранських дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-