рф може завдати нового ракетного удару, коли настануть сильні морози – Подоляк

рф може завдати нового ракетного удару, коли настануть сильні морози – Подоляк

Укрінформ
росія може завдати нового масованого ракетного удару по Україні, коли настануть сильні морози.

Таку думку висловив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній, повідомляє Укрінформ.

"Мені здається, що зараз тактика росії трохи змінилася, вони чекають збільшення морозів, глибини морозів. Грубо кажучи, щоб температура вночі просідала до 8-10 градусів морозу, і ось у цей момент вони хочуть завдати найбільш чутливого удару по Україні. Тобто, грубо кажучи, вони відкрито чекають на можливість максимально жорстко заморозити, тому що основний удар у такому разі припадає навіть не на енергетику, як таку, а через енергетику на опалення", – сказав Подоляк.

Він зазначив, що такий план абсолютно "людожерський", і він цілком продуманий.

Як повідомляв Укрінформ, ворожий ракетний обстріл 23 листопада призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також було пошкоджено об'єкти системи електропередачі.

Читайте також: Подоляк окреслив перспективи у разі програшу рф

Масовані атаки росії на українську енергосистему продовжуються з 10 жовтня. Через пошкодження об'єктів енергетики по всій території України запроваджуються погодинні та екстрені відключення світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-