Ворог вдарив по Вільнянську ракетами С-300

Ворог вдарив по Вільнянську ракетами С-300

Фото
Укрінформ
Уночі ворожа армія вдарила по Вільнянську ракетами С-300.

Про це повідомляє ГУНП у Запорізькій області, передає Укрінформ.

"Цієї ночі країна рф продовжила атакувати регіон і нанесла ще два удари з зенітно-ракетного комплексу С-300 по території міста Вільнянськ", - йдеться у дописі.

Вибуховою хвилею та уламками ракет пошкоджено довколишні приватні будинки, продовольчі магазини, адмінбудівлю районного центру.

За добу до органів поліції надійшло понад 40 повідомлень про руйнування.

Зокрема, жителі Степногірська повідомили про дві домівки, пошкоджені внаслідок артилерійського обстрілу. В них побило дахи й посікло стіни, вибитими залишилися вікна.

У поліції додали, що упродовж минулої доби росіяни гатили з РСЗВ та артилерії по населених пунктах Пологівського району. У Гуляйполі пошкоджено близько 20 житлових будинків, також зруйновано територію домоволодінь і господарчі будівлі.

Кожен факт збройної агресії задокументований правоохоронцями. За зібраними доказовими матеріалами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Ракетний удар по Запоріжжю: ворог хотів зруйнувати промислові та енергетичні об'єкти

Як повідомляв Укрінформ, ворог випустив дві ракети по Вільнянській районній лікарні вночі 23 листопада. У зруйнованому пологовому відділенні загинула дитина, якій було лише 2 дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-