росія у нинішніх кордонах має припинити своє існування – Данілов

росія у нинішніх кордонах має припинити своє існування – Данілов

Укрінформ
російська федерація має припинити існування у нинішніх кордонах як країна, яка досі має колонії і де знищуються народи.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов на Київському безпековому Форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Їх (російську федерацію – ред.) просто треба знищити, щоб вони припинили існувати як країна в тих межах, в яких вони існують. Тому що на сьогодні росія є однією з небагатьох країн, яка має колонії на своїй території, яка знищила величезну кількість народів, мов, культур, традиції. Вони просто варвари. І коли кажуть, що з цими варварами ми маємо сідати за один стіл і про щось говорити, то взагалі вважаю, що це недостойно буде», - наголосив Данілов.

Він провів паралелі між гітлером і путіним, а також зазначив, що Україна не має стосунку до росії, яка завжди крала чиюсь історію.

Читайте також: Данілов: Будь-який компроміс в перемозі – це відтермінування наступних проблем

«Я вважаю гітлера і путіна сіамськими близнюками… це схожі люди. Людина, яка приймає рішення, що треба бомбити мирне населення, знущатися з них, вбивати ні в чому не повинних дітей, і це не один, десять - це сотні дітей, які загинули на цій війні тільки тому, що комусь захотілось у кремлі мати якусь перевагу. Ми різні, ми до вас не маємо ніякого відношення. Ви – московія, яка була на своїй території, ви – крадії, які крали постійно чиюсь історію. Ви постійно щось вимагаєте, але ви взагалі не достойні того, щоб з вами хтось у світі спілкувався», - заявив секретар Радбезу.

Данілов також заявив, що після закінчення війни росія повинна буде сплатити Україні репарації та стати без’ядерною країною, аби не загрожувати сусідам агресивною політикою. Крім того, народи рф зможуть визначатися щодо свого майбутнього.

«Ті народи, які проживають на території росії, мають визначатись, як вони мають жити. Якщо є окремий народ, то окремий народ має право на самовизначення, як це записано в статуті ООН. Це перше. Те, що стосується ядерного роззброєння. Хочу нагадати, що в 1994 році нас попросили безкоштовно передати російській федерації ядерну зброю нашої країни - сьогодні маємо наступ. Тому так само треба попросити росію, щоб… дивіться, залишення ядерної зброї на території росії – це продовження небезпеки. Питання тільки часу, коли там наступний цар зійде з глузду і буде починати війну не проти нас, а проти будь-якого сусіда. Це небезпечна країна, тому її треба позбавити (ядерної зброї – ред.). Знаєте, як у дітей забирають сірники, щоб хату не спалили, так само у російської федерації треба забрати ядерну зброю», - наголосив Данілов.

Читайте також: «Друга трансформаторна»: Данілов висміяв російську армію

Він зазначив, що не знає, чи готові до такого кроку міжнародні партнери, однак це було б справедливо для України, яка змушена буде й надалі залишатись сусідом рф та мати з нею спільні кордони.

Очільник Радбезу переконаний: допоки ядерна зброя буде на території російської федерації, під загрозою буде не лише Україна, а й будь-яка інша країна Європи.

Як повідомлялося, раніше Данілов заявляв, що умовою повоєнних домовленостей України та світу з новим керівництвом російської федерації буде її ядерне роззброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-