На Львівщині відкрили оновлене реабілітаційне відділення для захисників України

На Львівщині відкрили оновлене реабілітаційне відділення для захисників України

Фото
Укрінформ
У Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи відкрили реабілітаційне відділення.

Про це повідомляє Міжнародний штаб допомоги українцям, передає Укрінформ.

Зазначається, що у КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» відбулось офіційне відкриття реабілітаційного відділення та другої черги палат у межах проєкту «Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України».

Ініціаторами реалізації проєкту виступили голова Львівської ОДА Максим Козицький та голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк.

Проєкт мав на меті відновлення десяти тематичних палат з муралами та мотиваційними цитатами, адміністративної частини реабілітаційних комплексів, ординаторських, лікарських, санвузлів та коридорів, разом із закупівлею інвентаря, технічного оснащення, побутової техніки, холодильників, телевізорів, засобів гігієни, постільної білизни, книг та ін.

На Львівщині відкрили оновлене реабілітаційне відділення для захисників України / Фото: dopomoha.org

«Останніх пів року цей проєкт був для нас ключовим. Ми розуміли, що хлопці, які втратили руки, ноги, перебувають у важкому психоемоційному стані і заслуговують на те, щоб проходити реабілітацію та лікування в комфортних умовах», — зазначила Крисюк.

Читайте також: Центр реабілітації для ветеранів у Бородянці відновлять за сучасними стандартами – Шмигаль

Проєкт «Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України» тривав із травня та складався з двох черг. У процесі реалізації до проєкту долучилися нові партнери. Відділення може лікувати одночасно 50 військових.

Міжнародний штаб допомоги українцям - це світове об’єднання благодійних фондів, організацій, бізнес-спільнот, ЗМІ, державних органів влади, торгових палат з 80 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-