Тернопіль у межах проєкту енергетичної безпеки отримав техобладнання від USAID

Тернопіль у межах проєкту енергетичної безпеки отримав техобладнання від USAID

Фото
Укрінформ
Тернопіль у рамках проєкту енергетичної безпеки України, який фінансується USAID, отримав екскаватор та технічне обладнання. 

Про це повідомляє Тернопільська міська рада, передає Укрінформ.

"Нещодавно Тернопіль отримав міжнародну технічну допомогу в рамках Проєкту енергетичної безпеки України, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID. Для потреб міста з-за кордону передано екскаватор компанії JCB (Англія) для швидкої ліквідації можливих аварій на теплових мережах системи централізованого теплопостачання міста", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, окрім того, місто також отримало труби та з’єднувальні частини трубопроводів для об’єднання локальних районних теплових мереж найбільших котелень Тернополя у єдину систему централізованого теплопостачання.

Таке об’єднання дасть змогу забезпечити безперебійне постачання теплової енергії до споживачів та можливість доставляти теплову енергію від джерел, які використовують альтернативні місцеві види палива, до 93% споживачів системи централізованого теплопостачання міста.

Також у випадках непередбачуваного аварійного припинення постачання природного газу можливо буде забезпечити неперервне постачання теплової енергії до об’єктів критичної інфраструктури міста (медичних установ, закладів освіти тощо).

Читайте також: Держспецзв’язку отримала 50 генераторів від USAID

Як повідомляв Укрінформ, росія 23 листопада завдала чергового масованого ракетного удару по українських населених пунктах. Пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури, у всіх регіонах введено аварійні відключення. Крім того, проблеми з водопостачанням виникли у 15 областях.

Фото: ternopilcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-