У МЗС Франції та Польщі обговорять подальшу допомогу Україні з боку Євросоюзу

У МЗС Франції та Польщі обговорять подальшу допомогу Україні з боку Євросоюзу

Укрінформ
Державний секретар МЗС Францї Лоранс Бун та заступник міністра закордонних справ Польщі Шимон Шинковський вель Сенк обговорять подальшу допомогу Україні з боку Євросоюзу.

Про це йдеться у повідомленні МЗС Франції стосовно візиту французького посадовця  до Варшави, передає Укрінформ.

Зазначається, що держсекретар французького МЗС зустрінеться зі своїм польським колегою “з приводу продовження допомоги Європейського Союзу Україні в усіх формах і в довгостроковій перспективі, а також - наступної конференції на підтримку України, яку Франція організує спільно з Україною в міністерстві Європи та закордонних справ 13 грудня 2022 року у Парижі”.

Представники МЗС Франції та Польщі також обговорять європейську відповідь на енергетичну кризу. “Держсекретар знову підтвердить нашу відданість зміцненню нашої енергетичної незалежності та обмеженню цін на енергію для фізичних осіб і підприємств”, - зазначають у МЗС Франції.

Читайте також: Шольц обіцяє підтримувати Україну до перемоги у війні

Крім того, буде розглянуто питання верховенства права та План відновлення і стійкості Польщі. Насамкінець обговорюватиметься економічне співробітництво між двома державами.

Також держсекретар Франції відвідає центр прийому біженців з України, яким керує мерія Варшави.

Як повідомляв Укрінформ, президенти України і Франції домовилися організувати 13 грудня в Парижі міжнародну конференцію для підтримки стійкості нашої країни протягом зимового періоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-