Кулеба у Гані передав подарунки родині українця, який з Африки поїхав на фронт

Кулеба у Гані передав подарунки родині українця, який з Африки поїхав на фронт

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба передав подарунки ганійській родині українця, який після багатьох років життя в Африці поїхав захищати Батьківщину.

Про це Кулеба повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Мона - ганійка. Еліанора - її чудова донька. Чоловік Мони - Павло, українець. Родина давно жила в Гані, вела успішний бізнес, але коли розпочалася війна, Павло поїхав з Гани прямо на фронт. Він і зараз боронить Україну від російської агресії», - зазначив очільник МЗС.

За його словами, чоловік регулярно спілкується з родиною, але час від часу зникає з месенджерів, і це найважчі моменти для Мони й Еліанори.

«Павло шукав можливість передати доньці подарунки. І я мав за честь зробити це особисто. Плюс додав подарунків від себе. І побажав Моні та Еліанорі, щоб їхній коханий і тато завжди був на зв’язку і повернувся до них здоровий та з перемогою», - зазначив міністр.

Читайте також: Кулеба відкрив у Гані бізнес-форум

Він додав, що щиро бажає цього і сотням тисяч інших українців та українок, та запевнив, що українські дипломати робитимуть усе можливе, щоб допомагати їм.

«Коли людина їде з далекої Африки, щоб захищати свою Батьківщину, коли в усіх африканських країнах, які я наразі відвідав, щиро захоплюються Україною та українцями, навіть ті, хто не має достатньо сили говорити це вголос, то ми непереможні. Бо ми круті», - переконаний Кулеба.

При цьому він зазначив, що путін ніколи не переможе Україну, яка має такі історії.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба здійснює перше в історії української дипломатії турне глави МЗС країнами Африки. Глава української дипломатії під час візиту до Гани відкрив бізнес-форум за участю близько 20 українських і ганійських компаній.

Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-