Біля посольства рф у Баку пройшов антиросійський мітинг

Біля посольства рф у Баку пройшов антиросійський мітинг

Фото, відео
Укрінформ
Активісти опозиційної азербайджанської партії демократії та благоденства провели акцію протесту перед посольством російської федерації у Баку, на якій вимагали виведення російських військ, що знаходяться у Карабаху в якості «миротворців».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє азербайджанське видання Turan.

Учасники акції тримали плакати з написом «Окупаційна російська армія, йди з Карабаху!». Піднявши прапори Азербайджану та України, учасники скандували: «Геть окупаційні війська», а також називали війну росії проти України «геноцидом».

«російська армія спричинила Ходжалінську трагедію, «Кривавий січень». Ті, хто їх запросив до Азербайджану, повинні покаятися перед народом. Поки російська армія залишається, окупація не припиниться», - заявили учасники акції.

Читайте також: Вірменія та Азербайджан домовилися про розміщення цивільної місії ЄС на кордоні

При наближенні демонстрації до посольства рф поліція перегородила їм шлях, а коли демонстранти стали скандувати гасла, спрямовані проти уряду Азербайджану, поліція розігнала мітинг, затримавши двох учасників акції.

Як повідомляв Укрінформ, 3 жовтня в азербайджанському МЗС заявили, що підтримують територіальну цілісність України після проведення росією на захоплених територіях псевдореферендумів.

Фото: Turan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-