У Бахмутському районі з-під завалів зруйнованого обстрілами будинку дістали тіло жінки

У Бахмутському районі з-під завалів зруйнованого обстрілами будинку дістали тіло жінки

Фото
Укрінформ
У Курдюмівці Бахмутського району на Донеччині рятувальники вилучили тіло загиблої жінки з-під завалів зруйнованого внаслідок обстрілу загарбниками багатоквартирного житлового будинку.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«О 09:40 під час проведення аварійно-рятувальних робіт на місці частково зруйнованого внаслідок обстрілу двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в смт Курдюмівка Бахмутського району рятувальниками 22 державного пожежно-рятувального загону виявлено тіло жінки (анкетні дані встановлюються)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі там роботи завершено.

Читайте також: Ворог не припиняє наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Як повідомлялося, на Донеччині російські загарбники вночі (проти 7 жовтня) обстріляли громади Покровського та Бахмутського районів, були пошкоджені школа та житлові будинки.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водопостачанням.

Читайте також: Загарбники вночі та вранці вели обстріли на Донецькому та Горлівському напрямках, є поранені

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхало понад 1,2 млн людей. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-