На півдні ЗСУ вдарили по пункту розгортання ЗРК «Бук-М3» та знищили БМП

На півдні ЗСУ вдарили по пункту розгортання ЗРК «Бук-М3» та знищили БМП

Укрінформ
На півдні авіація та ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 140 вогневих завдань і завдали удари по пункту розгортання російського зенітного ракетного комплексу “Бук-М3”.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

“Нашою авіацією та підрозділами ракетно-артилерійських військ виконано понад 140 вогневих завдань, зокрема, нанесено удари по пункту розгортання ЗРК “Бук-М3” в Бериславському районі та по зосередженню озброєння і техніки неподалік Любимівки в Каховському районі”, - ідеться в повідомленні.

Підтверджені втрати ворога складають 8 російських військовослужбовців, буксирований міномет 120 калібру та бойова машина піхоти. Решта ворожих втрат дорозвідується.

Обстановка на південнобузькому напрямку залишається складною, але контрольованою.

Противник продовжує проводити перегрупування військ, здійснює вогневе ураження у напрямку позицій Сил оборони з метою стримування українських підрозділів. Також продовжуються спроби відновити рух через річку Дніпро.

Читайте також: Сили ППО збили російський штурмовик Су-25

В ОК “Південь” поінформували, що корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі продовжує перебувати в ракетобезпечному районі, за мисом Тарханкут. Корабельне угруповання ворога складається з 13 кораблів та катерів, серед яких три надводних і один підводний носії крилатих ракет. Ворог має напоготові 28 високоточних далекобійних ракет.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 27 вересня ліквідували близько 57 тисяч 750 російських військових та 175 засобів протиповітряної оборони ворога.

Фото: Defense of Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-