ЦПД: Версії росЗМІ щодо вибухів у Криму є прикриттям небоєздатності армії рф

ЦПД: Версії росЗМІ щодо вибухів у Криму є прикриттям небоєздатності армії рф

Укрінформ
Після серії вибухів у тимчасово окупованому Криму роспропаганда озвучила кілька, за її словами, «найбільш правдоподібних» версій причин вибухів, що фактично свідчить про безсилля військових рф, які повинні «обороняти» півострів.

Про це йдеться у повідомленні ЦПД у Телеграмі, передає Укрінформ.

Вибух у Новофедорівці - версія росЗМІ: порушення правил пожежної безпеки. За даними МО рф, на аеродромі «Саки» здетонували авіаційні боєприпаси, однак вибухи не пошкодили авіатехніку. Водночас жодні докази не вказують на умисний підрив боєприпасів.

Азовське. російська версія: диверсія. В МО рф заявили, що внаслідок диверсії пошкоджено військовий склад поблизу м. Джанкой... пошкоджено ЛЕП, електростанцію, залізницю та житлові будинки.

Читайте також: Чийгоз про вибухи на військових об’єктах рф в Криму: Треба далі довбати

Гвардійське. Версія: «вибухів не було». У Гвардійському спокійно – «хлопки» жодного відношення до військової авіабази не мають, постраждалих немає.

"Абсурдність версій щодо вибухів у Криму, висунутих роспропагандистами, є нічим іншим, як медійним прикриттям майже повної небоєздатності підрозділів ЗС рф, що дислокуються в Криму", - вважають у ЦПД.

Читайте також: Зеленський звернувся з важливим проханням до українців в окупованому Криму

Як повідомлялося, уранці 16 серпня в тимчасово окупованому Криму сталася пожежа на трансформаторній підстанції в місті Джанкой та детонація боєприпасів у селищі Майське Джанкойського району.

Згодом стало відомо про кілька вибухів на території військової авіабази у селищі Гвардійське Сімферопольського району. Неназване джерело повідомило, що військові та правоохоронні органи перевіряють версію з атакою дрона на склад боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-