У Херсоні російські військові захопили приміщення банку та держустанови

У Херсоні російські військові захопили приміщення банку та держустанови

Укрінформ
На Херсонщині російські військові захопили приміщення банку та держустанови, а також вкрали автомобіль центру первинної медико-санітарної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«У Херсоні в мікрорайонах Таврійський та ХБК військові російської армії захопили два адміністративні приміщення одного з відділень банків. Окупанти заволоділи матеріальними активами та готівкою, яка знаходилася у сховищі та сейфах», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Херсоні російські військові викрали волонтерку

Також у Херсоні по вул. Потьомкінській загарбники захопили адміністративне приміщення державної установи. Нині у будівлі знаходяться представники так званого «правового департаменту Херсонської обласної адміністрації» самопроголошеної влади рф, інформують у поліції.

Зазначається, що у Горностаївській громаді озброєні військові рф протиправно заволоділи службовим автомобілем центру первинної медико-санітарної допомоги.

Як розповідають у поліції, у місті Олешки військові рф вдерлися до приватного будинку, звідки викрали все майно, яке завантажили на автомобіль «Урал» та вивезли у невідомому напрямку.

Читайте також: На Херсонщині росіяни викрали директора комунальних підприємств

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники викрадають автотранспорт місцевих мешканців, а також обкрадають склади, магазини.

У Херсоні з порту військові рф викрали складні мінеральні добрива, також в обласному центрі вони захопили мережу автозаправних станцій, а біля Олешок - базу зеленого туризму.

У Херсоні російські загарбники захопили підприємство з виробництва будівельних матеріалів. Також у передмісті Херсона військові рф захопили сільськогосподарську базу. Сума матеріальних збитків становить майже 5 млн грн.

Загарбники грабують бази відпочинку на Чорноморському узбережжі в Лазурному, у Генічеську, відбирають у власників приморські пансіонати.

30 травня росіяни відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів, блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області, російські загарбники обкрадають фермерів та бізнес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-