Кількість «ексцесів» на військових об'єктах росії у Криму буде зростати - Подоляк

Кількість «ексцесів» на військових об'єктах росії у Криму буде зростати - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк передбачає зростання кількості вибухів на військових об'єктах росіян у тимчасово окупованій Автономній Республіці Крим.

Таку думку він висловив в ефірі національного телемарафону, коментуючи ранкові вибухи в Джанкойському районі Криму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Подоляк зауважив, що в Джанкойському районі є дві важливі цілі – трансформаторна станція і склади боєприпасів. Щодо трансформаторної станції, на його переконання, то російські загарбники захопили Запорізьку атомну електростанцію для того, аби звідти через Джанкой спрямовувати електрику.

"Ми ж розуміємо, для чого вони забрали ЗАЕС, найбільшу атомну електростанцію, щоб вкрасти все, що можна, у тому числі електрику, яку виготовляє ЗАЕС, і переправити її через Джанкой саме на Крим. Тому, я вважаю, що це кармічна відплата, бо все, що крадене, не приносить достатку", – додав Подоляк.

Читайте також: У Німеччині та Швеції не проти, щоб Україна застосовувала їхню зброю для повернення Криму

За його словами, на складах боєприпасів відбулася серія потужних вибухів, які "тільки починаються".

"Пам‘ятаєте, міністерство оборони російської федерації сказало, що вони просто не вміють палити, не вміють правильно підходити до безпеки на таких складах? Я вважаю, що, виходячи з рівня інтелекту російської армії, а вони сьогодні взагалі набирають непідготовлених і непрофесійних людей, кількість таких "ексцесів" буде зростати. І саме в Криму це буде зростати", – додав Подоляк.

Читайте також: Демілітаризація Криму триватиме до повної деокупації українських територій - Єрмак

Як повідомлялося, у Джанкойському районі тимчасово окупованого російською федерацією Криму вранці 16 серпня пролунали вибухи. Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив про "влучання" у склад боєприпасів загарбників.

Раніше, 9 серпня, в районі Новофедорівки, де розташована російська військова база, також пролунали вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-