Будинки димлять та палають: наслідки постійного ворожого обстрілу Бахмута

Будинки димлять та палають: наслідки постійного ворожого обстрілу Бахмута

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила наслідки постійного ворожого обстрілу міста Бахмут.

Як передає Укрінформ, відповідне відео ОВА розмістила у Телеграмі.

На відео – повністю зруйновані приватні будинки, які ще димлять та палають. Також багато потрощених багатоповерхівок без вікон та балконів, зруйновані адміністративні будівлі та об’єкти культури.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Бахмута загинули семеро людей, шестеро поранених

«росіяни щодня б'ють по цивільних. Місто під постійними обстрілами. Більше 20 будинків пошкоджено тільки за попередню ніч. Це лише мала частина лиха, яке принесли сюди росіяни», - наголосили в ОВА.

Влада знову закликала населення евакуюватися: «Кожен, хто залишається в місті, наражає себе на смертельну небезпеку. Не перетворюйте себе на мішень! Евакуюйтесь вчасно!».

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу, 15 серпня, вбили на Донеччині одного і поранили двох мирних жителів.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Читайте також: Поліція показала наслідки нічних обстрілів Бахмута

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-