Естонія планує надати Україні додаткову військову допомогу – міністр оборони

Естонія планує надати Україні додаткову військову допомогу – міністр оборони

Укрінформ
Естонія й надалі підтримуватиме Україну, у тому числі шляхом додаткової військової допомоги.

Про це заявив міністром оборони Естонії Ханно Певкур під час зустрічі з послом України Мар’яною Бецою, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу посольства України в Естонії.

Під час зустрічі посол поінформувала очільника естонського оборонного відомства про ситуацію в Україні у контексті війни росії проти України, а також висловила вдячність за надану Естонією безпрецедентну військову допомогу.

«Міністр Ханно Певкур підтвердив, що Естонія й надалі підтримуватиме Україну, у тому числі шляхом додаткової військової допомоги», - повідомили у посольстві.

Сторони також обговорили подальші кроки двостороннього співробітництва у військовій сфері з урахуванням триваючої російської військової агресії, а також питання допомоги українським вимушеним переселенцям в Естонії.

Читайте також: Естонія з 18 серпня не впускатиме росіян із шенгенськими візами – є винятки

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 3 серпня провів зустріч із міністром закордонних справ Естонії Урмасом Рейнсалу, на якій сторони обговорили зміцнення міжурядового діалогу, підтримку й повоєнне відновлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-