У Будинку футболу пройшов семінар делегатів та офіцерів безпеки

У Будинку футболу пройшов семінар делегатів та офіцерів безпеки

Укрінформ
У київському Будинку футболу відбувся навчальний семінар для делегатів та офіцерів безпеки сезону-2022/2023.

У роботі семінару взяли участь перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко, голова спільної атестаційної комісії делегатів УАФ та офіцерів безпеки УАФ Ігор Гатауллін та голова Комітету УАФ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович, передає Укрінформ. 

Подібні семінари проводяться перед стартом кожного чемпіонату, але сезон-2022/2023 - перший, який розпочнеться в умовах воєнного стану. Зрозуміло, що додаткова увага приділяється діям під час надзвичайних ситуацій, зокрема - оголошенню під час матчу повітряної тривоги. Правила дій у такій ситуації закріпили під час практичного заняття.

Читайте також: Футболісти Івано-Франківщини - володарі Кубка регіонів УАФ-2022

«За дорученням президента УАФ Андрія Павелка Українська асоціація футболу провела величезну роботу з підготовки до старту нового чемпіонату, який розпочнеться в надскладних умовах. Але принаймні тепер ми з вами маємо документ, що регламентує організацію та проведення матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану. Документ затверджений Міністерством оборони України, Державною службою з надзвичайних ситуацій, Національною поліцією та Міністерством внутрішніх справ України. Ви, серед іншого, маєте контролювати бездоганне виконання вимог цього документа, адже питання безпеки є головним пріоритетом в організації чемпіонату», - звернувся до учасників семінару Вадим Костюченко.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-