В окупованому Джанкої активісти розклеїли листівки з цілями для ЗСУ

В окупованому Джанкої активісти розклеїли листівки з цілями для ЗСУ

Укрінформ
Кримські активісти в окупованому Джанкої розклеїли листівки з координатами «наступних цілей для ЗСУ», а в Сімферополі - листівки «Бережи життя – евакуюйся».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Кримські активісти в окупованому Джанкої розклеїли листівки з координатами «наступних цілей для ЗСУ», після вибуху на аеродромі в Новофедорівці: авіабази октябрьскоє та кача, вертольотодром Джанкой, міжнародний аеропорт Севастополь (Бельбек), аеродром гвардєйскоє та в/ч у Севастополі», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що активісти «Жовтої стрічки» закликають громадян евакуюватися на підконтрольну територію материкової України: листівки з текстом «Бережи життя – евакуюйся» з’явилися по всьому Сімферополю.

Читайте також: Херсонці проти «референдуму» - на вулицях з’являються жовті стрічки

Як повідомляв Укрінформ, після широкомасштабного вторгнення в Україну з'явилися нові активісти за український Крим, які жодним чином взагалі себе не ідентифікували протягом восьми років.

Рух громадянського опору «Жовта стрічка» закликає кримчан триматися на відстані від військових об‘єктів рф і по змозі евакуюватися.

Рух громадянського опору «Жовта стрічка» оголосив винагороду за затримання гауляйтера Криму Сергія Аксьонова та за інформацію про його точне місцезнаходження.

Після вибухів на аеродромі у Новофедорівці в окупованому Криму зросла частота польотів російських винищувачів з аеропорту «Бельбек».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-