Презентація проєкту «Фенікс» – ініціативи зі збору коштів для відбудови України

Презентація проєкту «Фенікс» – ініціативи зі збору коштів для відбудови України

Укрінформ
16 серпня, 12:00 - пресконференція на тему: «Презентація проєкту «Фенікс»: як  сучасні технології допоможуть залучити в Україну мільярди євро допомоги».

Організатор: Холдингова компанія DADEX.

Учасники: Денис Тот -  представник компанії DADEX у Східній Європі; Кресімір Мостарчич - бренд-менеджер компанії DADEX;  Марія Бурмака - українська співачка, амбасадор КСВ (корпоративна соціальна відповідальність) DADEX.

Модератор: Андрій Ковальський.

Довідково. Компанія Digital Asset Decentralized Exchange Ltd. (DADEX) розпочинає збір грошей для відбудови України, яка постраждала внаслідок російської агресії. Допомогти можна придбавши спеціальний NFT-токен. Також заплановані благодійні концерти за участі світових зірок.  Всі зібрані кошти від NFT-токену та концертів перерахують на відбудову України.

Як зазначають організатори, у рамках проєкту «Фенікс» ЗСУ буде переданий автомобіль та 20 тисяч унікальних мобільних телефонів, які  живляться від сонячних батарей.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 11:30 16 серпня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV 

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Литовська компанія DADEX розпочинає збір коштів на допомогу Україні

Компанія DADEX готується передати Україні 20 тисяч спеціальних телефонів, які заряджаються від сонячної енергії, та зібрати близько 1 млрд євро дітям та тим, хто постраждав від військових дій.

Про це в Медіацентрі Україна-Укрінформ сказав бренд-менеджер компанії DADEX Кресімір Мостарчич в межах презентації проєкту «Фенікс» – ініціативи зі збору коштів для відбудови України.

"Спочатку компанія DADEX вирішила робити донації - фінансову допомогу українським компаніям. Ми збирали гроші на спеціальний автомобіль для складного транспортування. Також ми хочемо презентувати 20 тисяч спеціальних телефонів, які заряджаються від сонячної енергії. Ці телефони будуть корисними там, де немає електропостачання. В кінці вересня ми почнемо їх постачати. Звісно, ми не зупинимось тільки на цій допомозі", - сказав Мостарчич.

Він зазначив, що в межах проєкту «Фенікс» компанія планує залучити для України мільярд євро. Ці кошти будуть направлені дітям та тим, хто постраждав від військових дій.

"Офіційно про старт проєкту буде оголошено в Загребі на конференції 24 серпня. Це символічно, бо це День Незалежності України", - зауважив Мостарчич.

DADEX - це литовська компанія, заснована як біржова компанія. Компанія організована та структурована як основний механізм з дочірніми компаніями в Європі, США та Азії та має місію створити проєкт Fenix, щоб допомогти уряду України зібрати капітал для відновлення країни.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-