Загарбники заманюють російських «курортників» до Криму «морськими борделями»

Загарбники заманюють російських «курортників» до Криму «морськими борделями»

Укрінформ
Підконтрольні загарбникам «кримські медіа» поширюють відомості про те, що окупована російськими загарбниками Ялта нібито потрапила у «топ» рейтингів із «легкодоступним сексом».

Про це повідомляє у Фейсбуці Асоціація з реінтеграції Криму, передає Укрінформ.

«Наразі підконтрольні окупанту «кримські медіа» активно поширюють, «з нагоди дня міста у Ялті», відомості про те, що окупований російськими загарбниками курорт нібито потрапив у «топ» їх рейтингів із «легкодоступним сексом», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, очевидно що пропаганді агресора важко вигадати якісь інші «привабливості» міста, де окупанти за останні роки примудрилися викликати не лише загальну деградацію інфраструктури та чисельні загальнокримінальні скандали, а й колапс, спричинений низкою затоплень та інших катаклізмів, на фоні недбалості фейкової «адміністрації» загарбників».

Читайте також: Чубаров каже, що у Криму після вибухів на військовому аеродромі – «обвал туристів» з росії

Втім характерними у цьому вимірі стали також нещодавні скандали у сусідньому окупованому Севастополі, спричинені поширенням у ньому бізнесу «морських борделів», коли місцеві «комерсанти» пропонують «курортникам» специфічний «незабутній відпочинок» на «закритих пляжах», інформують в асоціації.

При цьому підкреслюється, що у Криму і в Севастополі з 2021 року, навіть за «офіційною статистикою» агресора, рівень народжуваності не просто залишається наднизьким, а й уперше з 2014 року став вдвічі нижчим, ніж рівень смертності.

Як повідомляв Укрінформ, у Криму окупанти визнали, що туристичний сезон провалений і що доведеться дофінансовувати туристичну галузь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-