Сьогоднішні обстріли Дніпропетровщини: потрібно збільшувати військову допомогу Україні

Сьогоднішні обстріли Дніпропетровщини: потрібно збільшувати військову допомогу Україні

Укрінформ
Черговий прояв російського терору - сьогоднішні обстріли Дніпропетровщини, укотре доводить, що потрібно збільшувати військову допомогу Україні.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму до громадян, повідомляє Укрінформ.

"Збройні Сили України, наша розвідка та наші правоохоронні органи не залишать без відповіді сьогоднішні російські обстріли Дніпропетровщини. Російські війська били градами. Цей черговий прояв російського терору, як і удари по Миколаєву та Харкову, укотре доводить, що потрібно збільшувати військову допомогу Україні. Що потужнішою буде наша зброя і що більшою буде дальність її застосування, то швидше закінчиться ця жорстока війна", сказав Президент

Читайте також: Зеленський: Активно працюємо над реалізацією плану відновлення та модернізації України

За його словами, чим більше буде втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю й гарантувати безпеку України. Якщо майже 43 тисячі загиблих російських солдатів не переконують російське керівництво, що їм треба шукати, як вийти з війни, значить, потрібно більше боротися, потрібно більше результатів, щоб переконати, сказав Зеленський..

«Що більше буде втрат в окупантів, то швидше ми зможемо звільнити нашу землю й гарантувати безпеку України. Ось про це варто думати всім, хто захищає нашу державу й допомагає Україні: як завдати окупантам якнайбільших втрат, щоб меншим був час війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-