Війська рф обстрілюють Миколаївщину: пошкоджена залізниця, будинки, горіли поля та ліс

Війська рф обстрілюють Миколаївщину: пошкоджена залізниця, будинки, горіли поля та ліс

Укрінформ
Війська рф обстрілюють Миколаївщину: пошкоджено дві залізничні станції, будинки, горіли поля та ліс на Кінбурнській косі.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Баштанський район. У Березнегуватській громаді тривають постійні обстріли сіл по лінії розмежування. Так, вночі, 8 липня, обстрілів зазнали станція Березнегувате, с. Мурахівка та с. Калинівка Березнегуватської громади. Попередньо - без жертв. Інформація щодо пошкоджень уточнюється. Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків горіли пожнивні залишки та суха трава на відкритій території с. Добре Баштанської громади”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: армія рф ударила з «Градів» по житлових кварталах Кривого Рогу, є загибла і поранені

Окрім того, у Миколаївському районі 8 липня, орієнтовно з 12:00, російські загарбники обстріляли село Новомиколаївка Первомайської громади, внаслідок чого частково пошкоджено житлові будинки та кам'яні огорожі. Також відбулося займання полів із зерновими, лісосмуги та сухостою. Потерпілих немає.

Також учора після ворожих обстрілів виникла пожежа лісу на Кінбурнській косі та дві пожежі хвойного настилу на території лісництві поблизу с. Василівка Очаківської громади.

Зранку 9 липня Миколаїв зазнав обстрілів. Детальна інформація уточнюється.

24 лютого президент росії володимир путін розпочав війну з Україною. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-