Корея може допомогти Україні у відбудові зруйнованої інфраструктури - перша віцепрем’єрка

Корея може допомогти Україні у відбудові зруйнованої інфраструктури - перша віцепрем’єрка

Укрінформ
Республіка Корея може зробити свій внесок у відновлення України після завершення війни. Зокрема, у відбудову зруйнованої інфраструктури.

Про це повідомила перша віцепрем’єр-міністр – міністр економіки України Юлія Свириденко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Республіка Корея може зробити свій внесок у відновлення України після завершення війни. Зокрема, у відбудову зруйнованої інфраструктури. Також ми будемо переймати корейський досвід промислової модернізації, який сьогодні для нас надзвичайно актуальний. Про це говорили з представницею Офісу президента країни На Кьон-вон», - сказала Юлія Свириденко.

За словами першої віцепрем’єрки, оскільки Корея є одним із провідних світових виробників електромобілів, Україна має намір збільшити їх постачання, аби частково перевести транспорт в Україні на альтернативні джерела енергії.

Як повідомляв Укрінформ, у Давосі з 22 по 26 травня проходить Всесвітній економічний форум (WEF), який є щорічним місцем зустрічі світової політичної та бізнесової еліти.

Читайте також: Закінчення війни має відкрити ворота для «плану Маршалла» для України - Яценюк

Під час відкриття Всесвітнього економічного форуму українська делегація представила його учасникам плани, які потрібно реалізувати Україні для перемоги у війні.

Фото: Yulia Svyrydenko, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-