Черкащина отримала 20 автомобілів швидкої допомоги

Черкащина отримала 20 автомобілів швидкої допомоги

Фото
Укрінформ
Черкаська область у межах урядової програми отримала 20 автомобілів екстренної медичної допомоги.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ще один фронт війни з росією тримають наші медики. Вони рятують життя військовим та цивільним. Для того, аби це було максимально ефективно, у межах урядової програми щодо розвитку роботи екстреної медичної допомоги, 20 автомобілів швидкої отримала Черкащина", – зазначив він.

Тимошенко уточнив, що сім машин залишаться для роботи медичних працівників у обласному центрі, а інші розійдуться районами. За його словами, по одному автомобілю отримали медики Золотоноші, Чорнобаю, Звенигородки, Тального, Шполи, Христинівки, Жашкова, Городища, а також відділу реагування на надзвичайні ситуації та виїзної консультативної допомоги. Водночас по дві "швидких" – бригади екстреної допомоги Сміли та Умані.

"Українці мають отримувати швидку і якісну допомогу, особливо в цих складних умовах. Ми працюємо, аби ніхто не почувався покинутим і дякуємо медикам за їхню складну і таку важливу для нас всіх роботу", – наголосив заступник керівника ОП.

Читайте також: У Черкасах ексвійськового Генштабу викрили у проросійській пропаганді

Як повідомляв Укрінформ, у квітні в Черкаському обласному центрі екстреної медичної допомоги запрацювала станція швидкого інтернету Starlink від компанії SpaceX.

Фото: Телеграм Кирила Тимошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-