Унаслідок обстрілу Балаклії загинули дві людини, десятеро поранені

Унаслідок обстрілу Балаклії загинули дві людини, десятеро поранені

Укрінформ
Унаслідок російського артобстрілу Балаклії на Харківщині загинуло двоє людей, десятеро поранених, серед них – дитина. В області внаслідок ворожих обстрілів інших населених постраждало п'ятеро людей.

Про це повідомив у Телеграмі очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За минулу добу у Харкові зафіксований обстріл у районі П’ятихаток, постраждав 62-річний чоловік. Зазнала обстрілів Балаклія: 10 людей, серед яких 9-річна дитина, поранені. Загинули двоє людей: чоловіки 64 та 82 років. Вивезти з Балаклії до Харкова вдалося тільки 9-річну дівчинку, вона у стабільно тяжкому стані. Інших пацієнтів госпіталізували до Куп’янської ЦРЛ (Куп’янськ тимчасово захоплений російськими військами - ред.)», - поінформував глава ОВА.

За його даними, загарбники обстріляли Циркуни Харківського району, внаслідок чого сталося займання житлових будинків, є потерпілий. Також одна людина постраждала внаслідок обстрілу Чугуївського району.

Читайте також: Вороги обстріляли захоплену Балаклію, є загиблі й поранені

«Сьогодні зранку знову обстріляли Золочівську громаду та Слатине, Дергачівської громади - двоє поранених», - зазначив Синєгубов.

Він зазначив, що ЗСУ ведуть інтенсивні бої з загарбниками. Найгарячіше, як і протягом останніх двох місяців, на Ізюмщині, де росіяни намагаються поліпшити тактичне становище в районі Ізюма та поновити наступ на Слов’янськ.

«Захисники України утримують зайняті рубежі у напрямку державного кордону з країною-агресором та дають ворогу гідну відсіч», - наголосив Синєгубов.

Читайте також: Загарбники обстріляли за день Дергачівську громаду та Ізюмщину на Харківщині, є загибла

Як повідомлялося, 25 травня війська рф обстріляли захоплене ними місто Балаклія в Харківській області, станом на вчора було відомо про двох загиблих і сімох поранених.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото ілюстративне, Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-