Жодних компромісів у питанні територіальної цілісності України не буде - ОП

Жодних компромісів у питанні територіальної цілісності України не буде - ОП

Укрінформ
Питання суверенітету й територіальної цілісності України не можуть бути предметом жодного компромісу щодо завершення війни.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга в ефірі телемарафону «UAразом», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жодного «Мінська-2» чи «Мінська-3» не буде. Жодних компромісів з територіальною цілісністю і суверенітетом у принципі бути не може. Це – фундаментальні речі», - зазначив він.

Читайте також: Україна не підписуватиме угод з рф на кшталт «Мінська» - Подоляк

Сибіга також висловив переконання, що світ продовжує бути з Україною задля досягнення перемоги, й ця підтримка зростатиме. Такі висновки він зробив на основі нещодавно ухвалених рішень, зокрема США та ЄС щодо виділення додаткових коштів на підтримку України.

Читайте також: Війна має завершитися відновленням територіальної цілісності та суверенітету України — Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня радник керівника ОП Михайло Подоляк заявив, що переговорний процес між Україною та російською федерацією нині призупинено у зв’язку, зокрема, з нерозумінням росією реального стану справ.

Читайте також: Питання територіальної цілісності має бути поза дужками можливої мирної угоди – Стефанчук

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-