Кличко зустрівся з послами та дипломатами іноземних держав

Кличко зустрівся з послами та дипломатами іноземних держав

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко напередодні Дня Європи зустрівся з послами та представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Мені дуже приємно привітати всіх з Днем Європи, який відзначатимемо 21 травня. Сьогодні українці доводять всьому світові, що вони вже ніколи не повернуться до тоталітарного режиму. Ми боремося сьогодні не тільки за свою землю і свою волю. А й за демократичні цінності, за мир і свободу всієї Європи. І ми платимо високу ціну за шлях розвитку, який обрав український народ", – сказав Кличко.

За його словами, росіська армія буквально стирає з землі українські міста і села, звірствує і чинить геноцид проти українців. "Це – боротьба добра зі злом. Боротьба цивілізації проти варварства. І в нас немає іншого варіанту, крім перемоги! Українці довели, що на коліна не стануть", - наголосив столичний голова.

Кличко зустрівся з послами та дипломатами іноземних держав / Фото: Офіційний портал Києва

Він подякував європейським партнерам і всім друзям України, які сьогодні допомагають нашій державі, приймають українських біженців і опікуються ними.

Читайте також: У столиці за час війни народилося 2317 дітей

«Я дякую вам, кожному з дипломатів, хто повернувся в Київ і працює сьогодні в Україні! Це важливо для нас! Ваша підтримка, присутність, допомога. Я переконаний, Україна переможе! Переможуть демократичні цінності і свобода. І ми обов’язково відбудуємо наші міста й села. Втілимо необхідні реформи, щоб Україна стала сильнішою і заможною. Щоб Україна стала повноцінним членом великої європейської родини. Ми це право заслужили!» – сказав Кличко.

У зустрічі взяли участь дипломати 23 держав, зокрема посли 17 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-