СКУ висловив підтримку послу Сполучених Штатів в Україні

СКУ висловив підтримку послу Сполучених Штатів в Україні

Укрінформ
Світовий конґрес українців (СКУ) висловив щирі вітання новому послу США в Україні, шановній пані Бріджит Брінк, у цей надважливий час у відносинах двома країнами.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Світовий конґрес українців підтримує посла Брінк та готовий стати надійним партнером впродовж наступних складних років. У нашій співпраці ми консолідуємо ресурси, завзяття та голос мільйонів українців у всьому світі для швидшого припинення російської агресії, вступу в ЄС та відбудови потужної та красивої України», – наголосили в Конґресі.

Читайте також: Знайомтесь: Бріджит Брінкбез п’яти хвилин посол США в Україні

У СКУ нагадали, що одностайне підтвердження Сенатом США кандидатури, запропонованої президентом Байденом, завершило трирічну перерву, коли Україна залишалася без посла США. Пані посол пропрацювала на дипломатичному фронті майже тридцять років, більшість з них – на пострадянському просторі, забезпечуючи надважливе розуміння складних відносин у регіоні та привертаючи увагу до відданості України європейським ідеалам.

СКУ побажав пані послу Бріджит Брінк успіху на цій посаді в історично значущий для України час.

Як повідомлялося, президент Сполучених Штатів Джо Байден 25 квітня номінував посла США у Словаччині Бріджит А. Брінк на посаду глави американської дипмісії в Україні.

18 травня посольство США в Україні офіційно поновило свою роботу в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-