росіяни зруйнували у Харкові котельню, яка обслуговувала онкоцентр та ще чотири лікарні

росіяни зруйнували у Харкові котельню, яка обслуговувала онкоцентр та ще чотири лікарні

Відео
Укрінформ
У Харкові зруйнована військами рф котельня обслуговувала 5 медзакладів, а також дитсадок, об’єкт потребує повної реконструкції.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

«Котельня, яка забезпечувала теплом низку медустанов у Київському районі, після обстрілу підлягає повній реконструкції», - йдеться у повідомленні.

За інформацією заступника технічного директора КП «Харківські теплові мережі» (ХТМ) Олексія Луки, було пряме влучення у котельню, оператор об'єкта не постраждав.

Читайте також: Харківщина потребує щонайменше 1,9 мільйона продуктових наборів

Комунальники обстежили об’єкт.

«Тут потрібно повністю все розбирати, виносити все обладнання, ремонтом не обійдеться», - зазначив Лука.

Котельня, за даними ХТМ, забезпечує теплом низку медустанов – обласний онкологічний центр, лікарню з лікування серцевих захворювань, дві поліклініки, ще одну лікарню, а, крім того, дитячий садок.

«Військових позицій там не було», - наголосили в міськраді.

Як повідомлялося, 19 травня о 4 ранку російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. Снаряд влучив у котельню «Харківських теплових мереж».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-